В Закарпатській області міліція спільно з прикордонниками бореться з нелегальними мігрантами

В Закарпатській області міліція спільно з прикордонниками бореться з нелегальними мігрантами

30.10.14 09:19 0 693
Закарпатські правоохоронці спільно з працівниками Мукачівського прикордонного загону проводять в ці дні в області спільну оперативно-профілактичну операцію «Жовтень-2014», метою якої є протидія переправленню через держкордон України нелегальних мігрантів.

Є вже й перші результати спецоперації. Так, на посту ДАІ в Нижніх Воротах працівники ДАІ спільно з співробітниками оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону та працівниками міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми затримали двох нелегальних мігрантів аж із далекого В′єтнаму, яких доставили на Закарпаття в автомобілі «Шевроле» на львівських номерах. Далі місцеві ділки мали переправити цих вихідців із Азії через державний кордон України в Західну Європу.

До начальника УМВС області Сергія Шаранича звернувся із офіційним листом начальник Мукачівського прикордонного загону полковник В.Ченчик із проханням заохотити працівників міліції, які брали участь в затриманні згаданих нелегалів. Зокрема, т.в.о. начальника ВБЗПТЛ УМВС підполковника міліції Віктора Сніцаренка та працівника ДАІ ст.прапорщика міліції Василя Шиповича.

Керівник мукачівських прикордонників також висловив подяку керівнику міліції за результативну співпрацю обох силових відомств в плані протидії нелегальній міграції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: У Луцькій міській раді ...

КОМЕНТАРІ