У Львівській області в ОДА проводяться навчання щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій

У Львівській області в ОДА проводяться навчання щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій

30.10.14 14:23 0 756
Обласна державна адміністрація проводить навчання щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на території області в осінньо-зимовий період. Навчання передбачають розгляд трьох питань: приведення органів управління в готовність до дій за призначенням в умовах загрози виникнення надзвичайної ситуації; діяльність відповідних структур в умовах загрози виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідація надзвичайних ситуацій.

Про це зазначив директор департаменту цивільного захисту Олексій Титаренко під час навчань в ОДА.

Участь у навчаннях беруть структурні підрозділи ОДА та райдержадміністрацій, правоохоронні органи, МНС, ДП “Львівський облавтодор”, ПАТ “Львівобленерго” та Львівський гідрометцентр.

Заступник голови ОДА Володимир Харчук зазначив, що проведення подібних навчань є дуже важливим для підготовки до осінньо-зимового періоду.

“Ми прагнемо розглянути широкий спектр надзвичайних ситуацій: ожеледиця, знеструмлення, відсутність газопостачання, затори на дорогах та ін. – зазначив Олексій Титаренко. – Звіти про шні навчання надсилатимуться у департамент цивільного захисту. На основі цих навчань ми проаналізуємо методику роботи місцевих служб цивільного захисту і, в разі необхідності, надамо їм методичну допомогу. Так, як ми зараз працюємо — так і будемо працювати при надзвичайних ситуаціях».

Навчання в ОДА проводились у форматі обговорення шляхів недопущення та вирішення надзвичайної ситуації. Представники різноманітних установ звітували про стан справ навколо надзвичайної ситуації у межах своєї компетентності. Володимир Харчук зазначив, що кінцевим етапом навчань стане огляд готовності техніки відповідних державних структур.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати ...
Наступна новина: Тернопілля: із Державного ...

КОМЕНТАРІ