До Львова приїде понад 300 кращих юних дзюдоїстів національного рівня

До Львова приїде понад 300 кращих юних дзюдоїстів національного рівня

30.10.14 10:52 0 740
На початку листопада у Львові відбудеться 19-й відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків, дівчат та дорослих на призи видавництва «Світ Дитини», присвячений 100-річчю від дня народження Миколи Лемика. Захід проходитиме з 1 до 2 листопада в приміщенні Львівського палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18).

Турнір «Світ Дитини» є одним з наймасовіших в календарі Федерації дзюдо України, зокрема у 2013 році його учасниками стали 414 кращих спортсменів з 33-ох збірних команд дзюдоїстів.

Цьогоріч у цих традиційних змаганнях, згідно з попередніми заявками, свою участь підтвердили понад 360 спортсменів з 14 областей України, а також представники збірних команд Польщі і Словаччини.

До складу збірної Львівщини увійшли 30 кращих дзюдоїстів – вихованців спортивних шкіл та клубів області.

Зазначимо, що організаторами цьогорічних змагань виступають управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, львівське видавництво «Світ Дитини» та спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Богатир». Підтримку турніру також здійснює відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області та мережа ресторанів «МакДональдз».

Роботу суддівського корпусу очолять Заслужений тренер України, суддя національної категорії, головний суддя змагань Олександр Бавшин та старший тренер збірної команди Львівської області, суддя національної категорії, головний секретар змагань Тетяна Гарвилова.

Початок змагань щоденно о 10:00 год. Церемонія урочистого відкриття відбудеться 1 листопада о 14:00 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-волинським ...
Наступна новина: Створення у Львові ...

КОМЕНТАРІ