Львів’янка Анфіса Почкалова – переможниця першого етапу Кубка світу з фехтування

Львів’янка Анфіса Почкалова – переможниця першого етапу Кубка світу з фехтування

30.10.14 16:30 0 784
В період з 24 до 26 жовтня 2014 року в італійському місті Леньяно завершився перший етап Кубка світу з фехтування на шпагах серед жінок.

У складі збірної команди України змагалося четверо представниць Львівщини: Яна Шемякіна, Анфіса Почкалова. Ксенія Пантєлєєва та Анастасія Івченко.

Володаркою золотої медалі стала львів'янка Анфіса Почкалова (тренери Орліковський А., Семиряк З.), яка вперше у своїй кар'єрі стала переможницею етапу Кубка світу з фехтування в дорослій вікової категорії.

На своєму шляху вихованка львівської фехтувальної школи здолала співвітчизницю Олену Кривицьку з Тернополя (15:13), кореянку Чой Інджеонг (15:14), француженку Марі Флоренс Кандассамі (15:10) та естонку Катріну Лехіс (15:12) у півфіналі Анфіса здолала німкеню Брітт Хайдеманн (7:6), і у фінальному поєдинку у напруженій боротьбі здолала румунку Анну Марію Бранза (13:12).

Ще одна уславлена львів'янка Яна Шемякіна в 1/16 фіналу поступилась лише одним уколом естонці Катріні Лехіс (15:14) і в результаті завершила змагання на 17 місці. Ксенія Пантелеєва – 52, Анастасія Івченко – 100.

В командних змаганнях збірна України, у складі якої змагалися Яна Шемякіна та Анастасія Івченко, фінішувала на 7 місці.

Переможцями командних змагань виявилася жіноча збірна команда Естонії, на другій сходинці п'єдесталу – представниці Румунії, третьою стала збірна команда Італії.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку в управлінні ...
Наступна новина: На Тернопіллі на пожежі ...

КОМЕНТАРІ