Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

30.10.14 09:29 0 983
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника міліції Загарія Дмитра Дмитровича, від Комісарова Артема Едуардовича, пенсіонера МВС, приватного підприємця, м. Львів, вул.. Симоненка, 20/76

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Дмитро Дмитрович!

Висловлюю щиру подяку працівникам Шевченківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області, оперуповноваженим СКР капітани міліції Коцур А. Б, Кулеба А. М., старшому слідчому СВ старшому лейтенанту міліції Ненич О. В., за розкриття злочину який стався 28.09.2014 року. Невідомі особи вчинили крадіжку будівельного риштування на об'єкті по вулиці Долинського у м. Львові, який я обслуговую. Про скоєння цього злочину я звернувся із письмовою заявою до Шевченківського РВ ЛМУ.

Через три дні після цієї події я був надзвичайно приємно вражений, коли працівник Шевченківського РВ повідомив мене про те, що злочин розкрито, особу яка його вчинила – встановлено і затримано, викрадене майно вилучено. Дуже вдячний працівникам Шевченківського РВ за бездоганну роботу.

З повагою,

Комісаров Артем Едуардович
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькій міській раді ...
Наступна новина: Перша львівська медіатека ...

КОМЕНТАРІ