У Львівській області у Червонограді раніше судимий чоловік у під'їзд будинку пограбував жінку

У Львівській області у Червонограді раніше судимий чоловік у під'їзд будинку пограбував жінку

30.10.14 08:45 0 706
Правоохоронці викрили зловмисника, ним виявився безробітний місцевий мешканець, який вже був раніше судимим. Триває перевірка на причетність підозрюваного до скоєння інших грабежів.

У Червоноградський міський відділ міліції, 28 жовтня, звернулася 33-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що близько дванадцятої години ночі, коли вона зайшла у під'їзд свого будинку, до неї підійшов чоловік та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулончиком. Сума завданих збитків становить 3 тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння грабежу причетний 34-річний мешканець міста Червоноград, який ніде не працює. Варто зазначити, що чоловік вже був раніше судимим.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Наразі працівники міліції перевіряють чи причетний підозрюваний до скоєння інших грабежів.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ