У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки під час опалюваного сезону

У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки під час опалюваного сезону

30.10.14 11:10 0 751
29 жовтня співробітники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міськрайонного управління ГУ ДСНС у Рівненській області провели профілактичне відпрацювання населених пунктів Дядьковицької сільської ради, а саме сіл Милостів та Дядьковичі.

Рятувальники нагадали основні правила безпеки при використанні електро- та газового обладнання, а також пічного опалення. Вогнеборці розповіли людям про основні причини виникнення пожеж, як уникнути загорянь та як поводитись при виникненні надзвичайної події.

«Ми вкотре закликаємо громадян дотримуватись правил особистої безпеки під час опалювального сезону. Шановні громадяни, пам’ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів та порушення правил експлуатації газового обладнання – основні причини пожеж та загибелі людей на них. В черговий раз закликаємо всіх мешканців Рівненського району та області: лише дотримуючись правил безпеки, будучи уважними до себе та ближніх ми зможемо уникнути більшості «сезонних» небезпек, попередити травмування та нещасні випадки», – прокоментував заступник начальника 2-ї ДПРЧ міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Княжинський.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Embargo shop - товары для ...
Наступна новина: Луцькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ