Рівненщина: рятувальники відвідали багатодітні родини зі східних областей

Рівненщина: рятувальники відвідали багатодітні родини зі східних областей

30.10.14 15:08 0 789
29 жовтня рятувальники на чолі із заступником начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області підполковником служби цивільного захисту Олександром Мохриком в черговий раз відвали багатодітні родини зі східних областей, які тимчасово проживають у Рівному.

Діти з неприхованою радістю зустріли своїх добрих друзів-рятувальників та щиро розповідали про свої успіхи у школі та про нових друзів. Психологи ДСНС у свою чергу подарували дітворі цікаві та пізнавальні книги-розмальовки із основними правилами пожежної безпеки та запросили на чергову екскурсію до музею пожежної охорони під час канікул.

У ході спілкування учасники рейдової групи поцікавились проблемами соціально-побутового характеру родин та надали всю необхідну консультаційну інформацію, яка їх цікавила. Крім того, працівники ДСНС нагадали дорослим та дітям про дотримання основних правил пожежної безпеки при користування електронагрівальними приладами під час осінньо-зимового періоду.

«Наразі одним із пріоритетних завдань нашої Служби є соціально-побутове забезпечення внутрішньо переміщених осіб. ми переконались, що з настанням осінньо-зимового періоду ці родини проживають у нормальних умовах та теплих домівках» - зазначив підполковник Олександр Мохрик.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житель Волині отримав ...
Наступна новина: Місячник добровільної здачі ...

КОМЕНТАРІ