Рівненщина: рятувальники тренувалися ліквідовувати наслідки вибуху в котельні на території КП «Березнекомуненергія»

Рівненщина: рятувальники тренувалися ліквідовувати наслідки вибуху в котельні на території КП «Березнекомуненергія»

30.10.14 15:53 0 753
28 жовтня на території комунального підприємства «Березнекомуненергія» з органами управління та підрозділами цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту було проведено командно-штабне навчання по ліквідації надзвичайної ситуації на об’єктах паливно-енергетичного комплексу.

Навчання мали за мету перевірити готовність органів управління, спеціалізованих аварійних служб та підрозділів швидкого реагування до дій з ліквідації наслідків аварії на тепломережах міста.

За тактичним задумом тренувань, стався вибух газоповітряної суміші в приміщенні котельні КП Березнекомуненергія, яка забезпечує подачу гарячої води та опалення до житлових багатоповерхових будинків міста Березне. Внаслідок вибуху постраждала одна людина, пройшло часткове обрушення несучих та огороджуючих конструктивних елементів, виникла пожежа та припинилось опалення житлових будинків.

За викликом адміністрації об’єкту, на місце події терміново прибули аварійно-рятувальні служби. Рятувальники ДСНС швидко ліквідували пожежу та врятували з-під завалу одного потерпілого працівника. Завдяки високому рівню підготовки, оперативності та злагодженості дій органів управління і сил оперативного реагування Березнівського району умовну надзвичайну ситуацію вдалося ліквідувати у найкоротший термін.

Такі навчання є важливою частиною підготовки району до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, адже допомагають організувати тісну взаємодію усіх сил задля порятунку людей.

Березнівський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться 12-а ...
Наступна новина: На Тернопіллі 51 сесія ...

КОМЕНТАРІ