Володимир Хомко: „Будемо робити опитування по всім конфліктним запитанням. Як скажуть мешканці,так і робитимемо!”

Володимир Хомко: „Будемо робити опитування по всім конфліктним запитанням. Як скажуть мешканці,так і робитимемо!”

30.10.14 11:53 0 716
Міський голова Рівного Володимир Хомко презентував результати соціологічного опитування на предмет перейменування вулиць Решетнікова, Федіна, Руднєва, Куликова-Галузо, а також про перенесення ринку “Північний” та про обмеження продажу в обласному центрі алкоголю у нічний час.

Безпосередньо саме анкетування щодо перейменування вулиць здійснювали 150 студентів Міжнародного економіко- гуманітарного університету імені академіка С.Дем'янчука.

Міський голова Рівного Володимир Хомко, каже що найкращим способом вивчення громадської думки є саме такі опитування:

- По всім конфліктним запитанням, буду низько кланятися університету МЕГУ, який йде нам на зустріч. Будемо проводити подібного роду опитування. І як скажуть власне самі мешканці, так і робитимемо. Тільки назріє конфліктне запитання, відразу проводитимемо опитування. Є багато інших цікавих запитань, які чекають свого часу, тоді вибачте мене буду вчиняти, як прагне більшість наших мешканців.

Пояснюю. Чому ми залучили до цього саме студентів? По-перше, не приховую, що це дешевше. По-друге, студенти не заангажовані, я не вірю, що студентів можна підкупити, вони не зіпсовані нашим життям. Тому, особисто я довіряю їм найбільше. Не вірю, що хтось міг вплинути на те, як вони робили це опитування.

Наболіла тема щодо перенесення ринку “Північний” за межі мікрорайону вже давно потребувала конкретних дій у її вирішенні. Всього було опитано 8115 респондентів, з яких 9,5% відсотків дали позитивну відповідь – „підтримую”, а 78,7% респондентів не підтримали. Тобто, картина більш ніж очевидна. Переважна більшість опитуваних категорично проти переносу ринку.

Рівняни підтримали ідею аби “Привокзальну площу” у Рівному було перейменовано на площу “Небесної сотні”. Кількість опитуваних респондентів становила 2554 чоловік, 68,9% підтримали таку ініціативу, проти перейменування близько 17%, ще 14,4% не визначилися.

Не оминули на прес-конференції тему, що стосувалася обмеження продажу спиртних напоїв у Рівному від 22:00 до 8:00. Загалом опитали 2530 мешканців, з яких 51,9% респондентів підтримали ініціативу заборонити продаж алкоголю у запропонований час, не підтримали 26,6%, не визначилися 21,6% мешканців міста. Нажаль, 33% респондентів молодого віку від 18 до 30 років не підтримали таку ініціативу, 26% аналогічної категорії осіб підтримали.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ