У Волинській області голова облдержадміністрації вкотре звертається до Міністра соцполітики погасити борг перед хлібокомбінатом Любешівської райспоживспілки

У Волинській області голова облдержадміністрації вкотре звертається до Міністра соцполітики погасити борг перед хлібокомбінатом Любешівської райспоживспілки

30.10.14 09:01 0 757
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вчергове звертається до Міністра соціальної політики Людмили Денісової вирішити питання щодо погашення боргу, який утворився перед хлібокомбінатом Любешівської райспоживспілки за надання послуг з харчування дітей, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Від облдержадміністрації у вересні було направлено низку листів до профільного управління, з проханням вирішити цю проблему. Крім того, голова облдержадміністрації особисто зустрічався з Міністром соціальної політики, яка запевнила, що заборгованість буде погашено у найкоротшіші терміни. Щоправда, у жовтні все ж таки, на 700 тис. грн ліквідували борг. Наразі ситуація не покращилася, а навпаки - заборгованість зростає.

На 23 жовтня заборгованість Мінспоцполітики перед райспоживспілкою сягає 1,8 млн грн, а якщо не відбудеться жодної проплати, то за жовтень сума боргу зросте на понад 3 млн грн.

У зв'язку з відсутністю оплати за надані послуги, хлібокомбінат Любешівської райспоживспілки не в змозі вчасно виплатити зарплату, сплатити податки, розрахуватися за електроенергію, газ та продукти.

ж облдержадміністрація відправила черговий лист-клопотання на Мінсоцполітики з проханням вирішити це питання у позитивній площині.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: відтепер ...

КОМЕНТАРІ