Волинь: в області коштом держави модернізують 19 котелень соціальних та медичних закладів

Волинь: в області коштом держави модернізують 19 котелень соціальних та медичних закладів

30.10.14 08:03 0 738
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів робочу нараду, на якій обговорили перелік об'єктів соціальних та медичних закладів, на яких цьогоріч встановлюватимуть твердопаливне обладнання.

Нагадаємо: 12,1 млн грн виділено Волині на енергозбереження. Усі кошти будуть спрямовані на переобладнання 19 котелень для роботи з альтернативними видами палива. Перші 3 млн грн. область отримала ще у вересні, наразі обсяг робіт виконано на 800 тис. грн.

Так, за державну субвенцію планують провести реконструкцію газових котелень на твердопаливні у школах сіл Льотниче, Хобултова, Вербка (Володимир-Волинський район), Видерта (Камінь-Каширський район), Садів та Ратнів (Луцькийо район), Велика Глуша (Любешівський район) та Ружин і Селець (Турійський район). У реєстрі також – встановлення енергозберігаючого обладнання у котельнях міст Луцьк та Володимир-Волинський та Ковель. Твердопаливне устаткування закуплять також і для закладів охорони здоров'я, зокрема - Ківерцівському медичному коледжі, обласному Центрі медико-санітарної первинної допомоги та наркодиспансеру.

Участь в нараді взяли заступник голови ОДА Світлана Мишковець, радник голови ОДА Сергій Кошарук, начальники обласних управлінь охорони здоров'я і у справах сім'ї, молоді та спорту Ігор Ващенюк та Валентина Загрева, директор та його заступник департаменту ЖКГ та будівництва ОДА Володимир Банада та Ігор Лісовий.

Реєстр об'єктів відповідальні керівники доопрацюють і до кінця робочого дня покладуть на стіл голови облдержадміністрації.

Володимир Гунчик наголосив на необхідності оперативного освоєння коштів та контролі за використанням бюджетних ресурсів. Водночас акцентував на прискоренні розробки проектно-кошторисної документації, оскільки бюджетний рік вже завершується 15 грудня.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові відбувся ...

КОМЕНТАРІ