В Луцьку директор КП “АвтоПаркСервіс” Тарас Бас прозвітував про роботу підприємства

В Луцьку директор КП “АвтоПаркСервіс” Тарас Бас прозвітував про роботу підприємства

30.10.14 08:23 0 883
Це питання розглянули під час постійних депутатських комісій, тож обранці громади вирішили одразу перейти до запитань.

Депутат Андрій Козюра звернувся до директора підприємства зі запитанням, яким чином навести порядок з парковкою автомобілів на авторинку, адже машини ставлять на газонах, всі нехтують законодавством.

Тарас Бас повідомив, що вже були розроблені пропозиції, аби перенести авторинок на територію колишнього аеропорту у селищі Крупа чи інше місце. “Раніше працівники ДАІ мали повноваження знімати номери з машин і штрафувати їх власників за порушення. Зараз вони вже цього не можуть робити», - пояснив він. Це питання викликало жваву дискусію у депутатів, адже водії порушують чинне законодавство, паркуються не у визначених місцях, що заважає іншому транспорту й призводить до безладу. Зійшлись на тому, що цю проблему необхідно вирішувати комплексно, залучаючи муніципалів, інші профільні служби.

Депутат Андрій Осіпов поцікавився, чи робота підприємства прибуткова й на скільки вона потрібна. “Робота важлива, може приносити значні кошти, але є багато фактів, що не дають конкурувати з приватними підприємствами”, - відповів він.

Також Тарас Бас повідомив, що вже напрацьований проект щодо платного в'їзду на територію Старого міста, залишилось пройти регуляторні процедури.

Свої запитання також озвучили депутати Євгеній Ткачук, Анатолій Пархом'юк, Аскольд Пекарський, Петро Савчук, Анатолій Бірюков, Богдан Шиба, Іван Смоленг, Олександр Пиза, Микола Яручик та інші.

Після обговорення Сергій Григоренко запропонував внести на наступну сесію міської ради проект рішення щодо перенесення авторинку за межі міста. Цю пропозицію підтримав міський голова та депутати. “Ми повинні працювати над тим, аби покращити роботу підприємства. Щодо перенесення авторинку, то це сприятиме, аби не забруднювали повітря, та безпеці лучан й тих підприємств, що працюють на тій території”, - зазначив Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ