В Луцьку в управлінні капітального будівництва створили новий відділ

В Луцьку в управлінні капітального будівництва створили новий відділ

30.10.14 16:23 0 787
Під час шньої 65-ї сесії міської ради обранці громади розглянули питання: “Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Луцької міської ради в новій редакції”. Депутати вирішили не заслуховувати доповідь, а перейти одразу ж до запитань.

Депутат Юрій Вега поцікавився, які зміни пропонується внести у Положення про управління капітального будівництва.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан поінформував присутніх про зміни, які пропонується внести в діюче положення та їх важливість. Він зауважив, що на управління покладено функцію укладання договорів пайової участі в розвиток інфраструктури. За його словами, запропонованим проектом рішення пропонується створити в управлінні капітального будівництва відділ у кількості трьох штатних одиниць, який займатиметься підготовкою документації, проводитиме розрахунки та робитиме інші дії для укладення договорів пайової участі у розвиток інфраструктури міста.

Обговоривши це питання, підтримали запропонований проект рішення.

Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що з ухваленням цього рішення збільшення кількості штатних одиниць не передбачається. За його словами, відділ сформують, перевівши людей з інших структурних підрозділів. Також він нагадав, що у міській раді проводяться заходи на оптимізацію штату та витрат.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ