Обранці громади затвердили нову редакцію положення про залучення коштів пайової участі у розвиток інфраструктури Луцька

Обранці громади затвердили нову редакцію положення про залучення коштів пайової участі у розвиток інфраструктури Луцька

30.10.14 08:42 0 718
В ході сьогоднішнього пленарного засідання 65-ї сесії міської ради заступник міського голови Лариса Соколовська інформувала депутатів з питання “Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька у новій редакції”. За її словами, над цим документом тривала кропітка робота. Обговорювалися усі пропозиції. Були впорядковані норми попередніх подібних документів.

Лариса Соколовська зазначила, що над порядком, який подано на розгляд обранців громади, працювала робоча група, яку очолював депутат Юрій Корольчук.

За її словами, відбулося й засідання “круглого столу”, де обговорювалися усі пропозиції подані до проекту Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька.

Заступник міського голови наголосила, що документ отримав необхідні погодження та закликала депутатський корпус підтримати проект рішення.

Також Лариса Соколовська зауважила, що укладено близько 50 договорів пайової участі у розвиток інфраструктури міста Луцька. За її словами, уже отримано 4,8 млн грн.

Депутат міської ради Юрій Корольчук також закликав колег підтримати розроблених проект Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька. За його словами, була проведена значна робота, прийнято компромісні рішення. Він переконаний, що завдяки цьому документу вдасться залучити додаткові кошти на розвиток міста.

У свою чергу, депутат Андрій Козюра зауважив, що у документі не врахована його пропозиція щодо зменшення розміру пайової участі для об'єктів, які є офісними приміщеннями. На його думку, ставка у 10 % є надто великою. Він запропонував цю цифру зменшити до 3 %. Однак, його колеги не підтримали такої пропозиції.

Зрештою, обранці громади підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ