Житель Волині отримав тюремний строк за те,що назавжди позбавив жінку радості материнства

Житель Волині отримав тюремний строк за те,що назавжди позбавив жінку радості материнства

30.10.14 15:02 0 792
Луцький міськрайонний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення волинянина в заподіянні вагітній жінці тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили втрату дитини та безпліддя.

Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений у той день зустрівся з вагітною на вулиці. Вони вирішили піти до нього додому, прихопивши із собою спиртне. Згодом у підсудного зібралася гучна компанія чоловіків. Оскільки жінка була добряче напідпитку, вирішила залишитися на ніч у знайомого. Через деякий час, підігрітий спиртним господар будинку, став агресивний та неконтрольований. Під час чергової словесної перепалки із жінкою розлючений чоловік наніс вагітній кілька ударів кулаком у живіт.

Повернувшись додому наступного дня, вагітна почувала себе погано, але в лікарню не звернулася. Допомогли жінці сусіди, які викликали її родичів і лікарів. Однак, незважаючи на всі старання, медики не змогли врятувати дитину. Більше того – жінка уже ніколи не відчує радості материнства.

За фактом скоєння кримінального правопорушення правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Суд визнав підозрюваного винним та призначив йому покарання - шість років позбавлення волі. Крім того, зловмисник повинен сплатити потерпілій 2,5 тисячі гривень матеріальної та 25 тисяч гривень моральної шкоди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Банківське страхування ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ