Працівники оперативних підрозділів прикарпатської міліції відправилися на схід України

Працівники оперативних підрозділів прикарпатської міліції відправилися на схід України

30.10.14 10:03 0 755
У зону проведення антитерористичної операції вирушили ще 10 івано-франківських правоохоронців. Вони змінять своїх колег, які упродовж місяця виконували завдання щодо попередження та розкриття злочинів на звільненій території в східному регіоні.

Цього разу у складі групи є кілька бійців, які уже мають досвід служби в зоні АТО. Серед відряджених прикарпатських міліціонерів є як лейтенанти, так і підполковник.

Міліцейський загін, який вирушив у Луганську область, належно споряджений і забезпечений теплим одягом, обмундируванням, продуктами харчування, транспортними засобами, паливно-мастильними матеріалами та усім, що необхідно для виконання поставлених завдань.

Настанови перед виїздом своїм підлеглим дали керівники обласного управління внутрішніх справ. Начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин побажав офіцерам-оперативникам достойно виконати свої службові обов'язки, гідно захищати інтереси української держави і щасливого повернення додому.

За християнським звичаєм представники духовенства благословили від'їжджаючих. Відряджені в зону АТО правоохоронці вже традиційно отримали молитовники від священників.

Підтримати міліціонерів прийшли не тільки керівники УМВС та колеги по роботі, а й рідні, друзі, журналісти.

Не приховуючи хвилювання, присутні аплодисментами проводжали своїх захисників, яких із нетерпінням чекатимуть на рідному Прикарпатті.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ