Міліціонери ліквідували підпільні гральні заклади у Івано-Франківську та Богородчанах

Міліціонери ліквідували підпільні гральні заклади у Івано-Франківську та Богородчанах

30.10.14 16:47 0 801
Упродовж двох днів оперативники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області спільно із громадськими активістами виявили та припинили функціонування закладів, де надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Оперативники навідались до ігрових залів у Івано-Франківську та Богородчанах у той момент, коли там відбувалась азартні ігри. У підпільних закладах правоохоронці вилучили 56 одиниць комп'ютерного обладнання, готівку, здобуту злочинним шляхом, та інші речові докази. Наразі міліціонери встановлюють розмір ставок, виграшів і загальний оборот закладу. Водночас з'ясовують роль усіх учасників, котрі причетні до організації та зайняття гральним бізнесом, а це і організатори, і адміністратори, і касири.

За цими фактами забороненої діяльності слідчими підрозділами розслідуються кримінальні провадження згідно ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Крім конфіскації майна винуватцям також загрожують значні штрафні санкції.

На виконання Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю продовжують здійснювати комплекс заходів, спрямованих на припинення функціонування підпільних гральних закладів як на території обласного центру, так і на теренах краю.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ