В Івано-Франківській області заощадженнями пенсіонерки спокусився сусідський юнак

В Івано-Франківській області заощадженнями пенсіонерки спокусився сусідський юнак

30.10.14 16:04 0 974
Яремчанські міліціонери розкрили крадіжку грошей з помешкання місцевої жительки. Виявилося, що 7 тисяч гривень, які жінка назбирала на власне лікування, поцупив її молодий односелець.

Зникнення чималої суми потерпіла виявила не відразу, а коли виникла потреба взяти гроші для подарунку онучці. Гаманець, що знаходився у схованці, був порожнім. Відтак бабуся повідомила про крадіжку працівників міліції.

Спочатку пенсіонерка вказала правоохоронцям, що має підозри щодо одного з жителів її села, але вони не підтвердилися. Тож працівники відділу міліції продовжили пошуки причетної до крадіжки особи, в тому числі й серед односельців заявниці. В ході цієї роботи з'ясувалося, що серед недалеких сусідів є хлопець, який зовсім недавно придбав мотоцикл. В цьому не було б нічого підозрілого, але родина юнака не могла собі дозволити такої покупки. Також виявилося, що сам він перебуває в іншому населеному пункті. Коли ж хлопця затримали, то вималювалася уся картина вчинення крадіжки.

За два тижні до моменту, коли виявили крадіжку, хлопець вистежив як бабуся залишила незачиненою свою оселю та за час її відсутності викрав гроші. За 5 з половиною тисяч гривень купив вже не новий мотоцикл, а решту витратив на дрібніші покупки.

Наразі хлопцеві інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За її вчинення передбачається покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 51 сесія ...
Наступна новина: Жителі Житомирщини можуть ...

КОМЕНТАРІ