На Хмельниччині жінку та її подругу,які до смерті побили чоловіка через несплату аліментів,засудили до 7 років позбавлення волі

На Хмельниччині жінку та її подругу,які до смерті побили чоловіка через несплату аліментів,засудили до 7 років позбавлення волі

31.10.14 09:09 0 694
Крім того, винних у смерті чоловіка зобов'язали сплатити матері потерпілого 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

Цей жорстокий злочин правоохоронці розкрили впродовж кількох годин. Близько 7-ї години ранку до чергової частини Дунаєвецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що з території автовокзалу на приймальний покій у вкрай важкому стані доставлено 37-річного місцевого жителя.

На місце події одразу ж виїхали правоохоронці і в ході проведення оперативно-розшукових заходів уже пообіді затримали двох підозрюваних. Ними виявилась 34-річна колишня дружина потерпілого та її 22-річна знайома. Того вечора жінки вийшли погуляти у місто, трохи випили, і близько опівночі потрапили у привокзальний кафе-бар, де за одним із столиків від надміру спожитої оковитої спав колишній чоловік однієї із підозрюваних. Заклад уже закривався, тож його працівники попросили жінок забрати їхнього знайомого.

Подруги вивели чоловіка із закладу, і, підігріті алкоголем, почали з'ясовувати стосунки. Справа в тому, що у нього з колишньою дружиною є спільний 11-річний син, а він уже давно не сплачує аліменти і абсолютно не цікавиться його вихованням.

Для більшої переконливості жінки почали бити чоловіка, але, очевидно, погано себе контролювали, і зупинились, коли той уже ледь дихав. Злякавшись скоєного, вони покинули потерпілого напризволяще, а самі зникли з місця події. І тільки вранці ледь живого чоловіка знайшла прибиральниця, яка і викликала «швидку». У потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, мозкову кому, закриту травму живота, розрив печінки та ще цілий ряд важких травм, які виявились несумісними з життям. Близько третьої години того ж дня чоловік помер.

Дунаєвецький районний суд розглянув матеріали провадження і визнав підсудних винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 3 ст. 135 «Залишення в небезпеці» Кримінального кодексу України та засудив обох до 7 років позбавлення волі. Також представники феміди задовольнили цивільний позов матері потерпілого і зобов'язали колишню невістку та її подругу сплатити 50 тисяч гривень у якості морального відшкодування.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие бывают чехлы на руль
Наступна новина: Калькулятор ОСАГО

КОМЕНТАРІ