На Хмельниччині вступила в дію третя фаза проекту ЄС/ПРООН

На Хмельниччині вступила в дію третя фаза проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток,орієнтований на громаду"

31.10.14 10:04 0 643
Першим заступником голови обласної державної адміністрації Олександром Симчишиним підписано протокол наради з відбору районів для участі у реалізації третьої фази проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований громаду”, яким затверджено список районів, що співпрацюватимуть із Проектом ЄС та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ”.

У третій фазі Проекту участь візьмуть вісім районів основного списку – Ізяславський, Білогірський, Старосинявський, Новоушицький, Віньковецький, Волочиський, Шепетівський та Чемеровецький. Крім того, ще три райони – Городоцький, Красилівський та Летичівський включено до резерву.

Довідково. Конкурс районів було оголошено 17 вересня 2014 року під час Регіонального семінару. Тоді ж було підписано Угоду про партнерство між Хмельницькою обласною радою, Хмельницькою облдержадміністрацією і Програмою розвитку ООН у рамках третьої фази Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.

Усі 20 районів області надіслали свої заявки до центрального офісу Проекту, де було складено рейтинг районів.

Протокол підписано старшим програмним менеджером ПРООН Оксаною Ремігою, Міжнародним менеджером Проекту доктором Джейсінгхом Сахом та заступником голови обласної ради Ігорем Хитруком.

Участь у скайп-конференції також взяли спеціаліст з розвитку громад проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, координатор проектної діяльності в усіх регіонах України Олена Рудіч, координатор Проекту від обласної державної адміністрації, заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Марія Хоменко, координатор Проекту від обласної ради, заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради Микола Панасюк та координатор Проекту в Хмельницькій області Вячеслав Третяк.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ