Українська культура як символ національної самобутності

Українська культура як символ національної самобутності

31.10.14 11:51 0 714
Український народ споконвіків славився самобутньою культурою та колоритом. Це величний скарб, який ми перейняли від пращурів та несемо у світ, аби усі знали, що ми українці. На Хмельниччині функціонує велика кількість закладів культури, які організовують різноманітні масові заходи та святкування урочистих подій.

Задля обміну досвідом відбулося засідання круглого столу на тему: «Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва, як центр відродження, збереження, розвитку національної культури, культур інших народів». Участь у круглому столі взяла заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло. Приємно зазначити, що серед учасників круглого столу були й ті, хто стояв біля витоків діяльності обласного центру культури і мистецтва. Зокрема, Слободянюк Петро Якович – директор обласного будинку народної творчості впродовж 1973 – 1977 рр, заслужений працівник культури України, Скородим Тамара Станіславівна – директор обласного будинку народної творчості впродовж 1977 – 1997 рр.

Леся Стебло з неймовірним запалом розповіла про традиції української культури, висловивши слова вдячності тим, хто примножує національну культурну спадщину.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ