На Хмельниччині Олександр Симчишин привітав працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом

На Хмельниччині Олександр Симчишин привітав працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом

31.10.14 08:47 0 706
На підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року в Україні щорічно в першу неділю листопада відзначається День працівників соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

30 жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин привітав працівників соціальної сфери Хмельниччини із їхнім професійним святом.

У вітальному слові Олександр Симчишин подякував всім працівникам за їх кропітку працю, сповнену гуманізму і милосердя та за небайдужість до людських проблем.

«Соціальна робота є важливою частиною державної соціальної політики. Якщо подивитися на досягнення вашої праці за 2014 рік, то вони просто вражають. В Хмельницькій області 419 тис. пенсіонерів, понад 4 тис. осіб, які отримують пенсію у зв'язку із втратою годувальника, понад 4 тис. осіб, які отримують пенсії в результаті нещасного випадку на виробництві, 38 тис. безробітних, які звернулися до Державної служби зайнятості. Тому, хочеться побажати Вам міцного здоров'я, сил у цій нелегкій справі, щастя, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене Вами, повертається до вас сторицею! », - сказав посадовець.

Після привітань кращим працівникам соціальної сфери Хмельниччини вручено почесні грамоти, подарунки та квіти.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ