психологи навчали фахівців служби зайнятості,як адаптуватись до умов роботи з мешканцями Сходу України

психологи навчали фахівців служби зайнятості,як адаптуватись до умов роботи з мешканцями Сходу України

31.10.14 08:04 0 671
До Хмельниччини продовжують прибувати мешканці Сходу України, які рятуючи своє життя покидають домівки у зоні проведення антитерористичної операції. Поселяючись у мирних містах та селищах країни, більшості з них доводиться починати життя з чистого аркуша. А отже так важливо підтримати їх у ці важкі хвилини.

Тому днями психологи Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області навчали фахівців обласної служби зайнятості з метою їх адаптації до умов роботи з внутрішньо переміщеними людьми. Наразі до відомства вже звернулось 815 внутрішньо переміщених громадян, з них 58 працевлаштувались.

Під час навчання психологи прочитали лекцію на тему: «Зміст та форми надання психологічної підтримки особам, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та зони проведення АТО». Працівники обласного центру зайнятості дізналися про особливості поведінки громадян із тимчасово окупованих територій та зони проведення АТО, а також про способи мінімізації або усунення таких негативних психоемоційних станів, як агресія, страх, тривожність, апатія і т.п. Окрім цього, рятувальники озвучили навички, якими необхідно володіти для того, щоб ефективно працювати з цією категорією населення.

Насправді, немає жодного значення, хто до якої групи належить. Важливо те, що ми жителі єдиної країни і наше завдання – допомагати один одному.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За умов тривалої сухої ...
Наступна новина: У Буковинській ...

КОМЕНТАРІ