1-3 листопада у Львові пройде міжнародний дитячий фестиваль «Самоцвіти»

1-3 листопада у Львові пройде міжнародний дитячий фестиваль «Самоцвіти»

31.10.14 10:48 0 607
1-3 листопада у Львові пройде міжнародний дитячий вокально-хореографічний фестиваль-конкурс «Самоцвіти».

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, упродовж перших двох днів близько 500 виконавців з України та Європи виступатимуть у Палаці учнівської молоді (вул. Петрушевича), а 3 жовтня відбудеться гала-концерт у театрі ім. Марії Заньковецької.

До участі в програмі фестивалю «Самоцвіти» запрошуються українські та зарубіжні дитячі та юнацькі творчі колективи, а також індивідуальні виконавці.

«Метою нашого фестивалю було об’єднати різні регіони країни, популяризувати традиційну культурну спадщину, зміцнити міжнародні контакти і культурні зв’язки, обмінятись знаннями, культурними та народними традиціями, особливистями та досвідом. Треба наголосити, що 50% колективів уперше приїдуть до Львова. В рамках заходу ми проводимо благочинну акцію «Сонечко», даруючи квитки дітям з особливими потребами, щоб поділитись з ними нашим настроєм та дати своє тепло», – зазначила співорганізатор фестивалю Самоцвіти, член спілки хореографів м. Львова Наталія Копій.

«На Фестиваль відгукнулась дуже велика кількість учасників. Нам надаються одні з найпотужніших сцен у Львові, а саме сцена конкурсних виступів Палацу учнівської творчості на площі Євгена Петрушевича та драматичний театр імені Марії Заньковецької.

1 листопада наші заходи відкриватиме марш-парад з колективів учасників. Цього ж числа розпочинаються конкурсні дні відбіркових турів у Палаці творчості на площі Петрушевича. 2 листопада – відбіркові тури з хореографії та вокалу.

У третій день, під час процесу підрахунку голосів, для учасників будуть проводитись майстер-класи з бальної та сучасної хореографії, а також екскурсії Львовом, тому що кожен куточок, кожна стіна й фрагмент нашого міста – це вже готова, жива декорація для будь-якої творчості, як вокальної, так і хореографічної.

3 листопада о 17.00 годині у театрі імені Марії Заньковецької відбудеться гала-концерт, нагородження переможців, на який ми запрошуємо всіх жителів та гостей міста», -–розповіла співорганізатор фестивалю Самоцвіти, голова Арт-ценрту «Антре» Вікторія Михайлова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ