Папі Франциску подарували книгу з листами дітей українських емігрантів

Папі Франциску подарували книгу з листами дітей українських емігрантів

31.10.14 08:27 0 615
Папі Римському Франциску подарували книгу «Діти емігрантів про себе», яку створив Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» у рамках однойменного проекту. До книги увійшли листи дітей українських емігрантів.

До видання увійшли листи дітей до своїх батьків, які виїхали за кордон у пошуках роботи. На сторінках книги – біль дітей, хвилюючі історії про їхні життєві та дитячі роздуми, інформує прес-служба вишу.

Цю книгу Святішому Отцю вручив Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук). Перебуваючи у Ватикані і беручи участь у Папському синоді на тему сім’ї, Блаженніший Святослав у такий спосіб вирішив нагадати також про проблему виховання та душпастирства дітей іммігрантів.

Книга побачила світ італійською мовою у видавництві Фундації «Мігрантес» з ініціативи о. Марка Семегена, пасторального координатора для українців греко-католиків Італії.

«Ця книга спонукає церкву до душпастирської праці з дітьми іммігрантів та є справжнім викликом для Церкви», – переконаний монсеньйор Жан-Карло Перего, директор Фундації «Мігрантес» Єпископської Конференції Італії.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Голова облдержадміністрації ...

КОМЕНТАРІ