В Чернівецькій області сокирянські міліціонери викрили двох зловмисників,котрі знову взялися за крадіжки

В Чернівецькій області сокирянські міліціонери викрили двох зловмисників,котрі знову взялися за крадіжки

31.10.14 09:52 0 652
Двоє мешканців району цього разу поцупили у жительки Сокирян грецьких горіхів на суму понад 5 тисяч гривень.

До Сокирянського райвідділу міліції звернулася 30-річна потерпіла. Жінка розповіла правоохоронцям, що з її подвір'я зникло два мішки ядра грецького горіха, вагою 55 кілограм. Матеріальні збитки заявниця оцінила у 5 225 гривень.

Аби викрити зловмисників, співробітники райвідділу міліції відпрацювали раніше судимих за скоєння майнових злочинів. У ході проведених заходів встановлено, що горіхи поцупили 49-річний мешканець райцентру та 51-річний мешканець села Сербичани. Житель Сокирян за два дні до скоєного злочину допомагав по господарству потерпілій. Вдень пригледів, де лежать мішки із горіхами. А вже вночі чоловік разом із товаришем взяли тачку, погрузили крадене та втекли.

Зловмисники зізналися правоохоронцям у скоєні злочину та розповіли, що мали намір продати горіхи, а гроші витратити на спиртне та інші розваги.

Відомо, що буковинці раніше судимі за скоєння майнових злочинів. Молодший із них навіть перебуває під слідством за скоєння крадіжки на минулому тижні. До того ж він п'ять раз притягався до кримінальної відповідальності, за що майже 10 років відбув покарання у місцях позбавлення волі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькі області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Транспортними міліціонерами ...

КОМЕНТАРІ