В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у спільній нараді з працівниками житлово-комунального господарства щодо недопущення виникнення пожеж

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у спільній нараді з працівниками житлово-комунального господарства щодо недопущення виникнення пожеж

31.10.14 13:43 0 620
29 жовтня в приміщенні Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради відбулася спільна нарада керівників комунальних організацій обласного центру та працівників Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області.

Під час зустрічі рятувальники закцентували увагу присутніх на тому, що в осінньо-зимовий період відчутно збільшується кількість пожеж в підвалах та на горищах багатоповерхівок в обласному центрі. Це зумовлено тим, що у таких місцях часто влаштовують собі прихисток особи без постійного місця проживання, не дотримуючись при цьому елементарних правил безпеки.

Як наслідок, через це часто виникають пожежі, що несуть загрозу всім жителям будинку. Це також стає можливим тому, що доступ до переважної більшості підвалів та горищ багатоповерхівок є вільним, до того ж часто самі мешканці багатоповерхівок захаращують ці приміщення непотрібними речами, створюючи цим значне горюче навантаження.

Саме тому, працівники Управління закликали керівників комунальних організацій постійно нагадувати жителям багатоповерхівок важливість не захаращування підвалів та горищ, адже це сприяє швидкому розповсюдженню вогню та виникненню сильного задимлення. Окрім цього, рятувальники вручили присутнім листівки із пожежної безпеки для подальшого розповсюдження серед мешканців будинків.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: До Року митрополита ...

КОМЕНТАРІ