Чернівецька область: на пожежах вогнеборці врятували від знищення 5 будівель

Чернівецька область: на пожежах вогнеборці врятували від знищення 5 будівель

31.10.14 16:42 0 607
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області ліквідували 3 пожежі. Так, у селі Кальнівці Кіцманського району сталася пожежа в господарській будівлі. Відразу за місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань та місцеві пожежні команди сіл Нижні Станцівці та Брусниця. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого поширення пожежі, адже вогонь міг перекинутися на поруч розташовані 2 житлові будинки. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Полум’ям знищено покриття, речі домашнього вжитку. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення господарську будівлю та 2 житлові будинки. Постраждалих немає.

У селі Дихтинець Путильського району горів житловий будинок. Складність пожежі полягала в тому, що стіни та перекриття будинку були дерев’яними, а це сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 6 смт. Путила, який був направлений на ліквідацію пожежі, ліквідував небезпеку, що дозволило зберегти від знищення житловий будинок. Вогнем знищено частково покриття. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Ще один житловий будинок горів у селі Мамалига Новоселицького району. Загорання виникло на горищі будівлі. Дерев’яні конструкції перекриття сприяли швидкому поширенню вогню. На місце події було направлено рятувальників міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Мамалига, Костичани та Подвірне. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши перекидання вогню на поруч розташовану господарську будівлю. Пожежею знищено покрівлю житлового будинку, пошкоджено речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення господарську будівлю. На пожежі ніхто не постраждав.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області йосиф ...

КОМЕНТАРІ