В Чернівецькій області член комісії за свою зневажливу поведінку в день виборів проведе 50 годин на громадських роботах

В Чернівецькій області член комісії за свою зневажливу поведінку в день виборів проведе 50 годин на громадських роботах

31.10.14 11:44 0 614
Нагадаємо, що 26 жовтня до правоохоронців за допомогою звернувся голова однієї із дільничних виборчих комісій Чернівців та повідомив, що один із членів ДВК поводиться зухвало та не реагує на зауваження.

Як виявилося, чоловік впродовж всього дня відбігав від справ виборних на «сто грам». Тож після закриття дільниці вже був добряче напідпитку. Його агресивну поведінку люди більш-менш терпіли, але коли нахаба витягнув цигарку та спробував закурити прямо над бюлетенями, терпець колегам увірвався. Адже один невірний рух, і бюлетені могли б щонайменше пошкодитися.

Голова ДВК покликав на допомогу міліціонерів, які несуть службу на території дільниці. Спершу п'яний чоловік на зауваження правоохоронців не відреагував. Тоді працівники органів внутрішніх справ вивели його на вулицю та викликали на допомогу патрульних.

На зухвалого буковинця правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відвезли на медичне освідчення на стан алкогольного сп'яніння.

Шевченківський районний суд постановив накласти на чоловіка адміністративне стягнення у вигляді 50 годин громадських робіт.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ