На Вінничині у Мурованокуриловецькому районі міліція та рятувальники ліквідували наслідки "вибуху"

На Вінничині у Мурованокуриловецькому районі міліція та рятувальники ліквідували наслідки "вибуху"

31.10.14 08:03 0 666
Спільні навчання з цивільної оборони провели правоохоронці, рятувальники та медики Мурованокуриловецького району. Вони ліквідували наслідки «вибуху» у будинку культури - гасили «пожежу», забезпечували охорону громадського порядку та надавали допомогу «пораненим».

Навчально-рятувальне тренування розгорталися за наступним сценарієм.

Близько 10.00 ранку біля районного будинку культури прозвучали сирени пожежних автомобілів та машин швидкої допомоги. На виклик по ліквідації наслідків «вибуху» оперативно прибули рятувальники. Вони гасили «пожежу» і виносили на ношах «поранених». Працівники швидкої допомоги розгорнули медичний пункт. Вони оглядали «потерпілих», надавали їм першу медичну допомогу і розподіляли залежно від отриманих ушкоджень і травм. Працівники міліції та державної автомобільної інспекції обмежили рух транспорту біля районного будинку культури та забезпечували охорону громадського порядку. Своєчасно відключили від електроенергії приміщення, де стався «вибух», працівники районної електромережі.

Активними учасниками навчань з цивільного захисту стали працівники культури та старшокласники, які виконали ролі «потерпілих» та волонтерів по наданню допомоги.

Другий етап навчань відбувся у Мурованокуриловецькій лікарні планового лікування, де у приймальному відділенні медичні працівники оглянули «поранених» внаслідок «вибуху».

У лікарні були підведені підсумки навчання керівництвом усіх служб, які взяли у них участь.

- Враховуючи складну ситуацію у державі, такі навчання є досить актуальними. Подібні заходи будуть проводитися і надалі. Вже заплановані навчання з усунення наслідків несприятливих погодних умов та звільнення автотранспорту із снігових заметів, - зазначив начальник Мурованокуриловецького районного відділу Валерій Жучковський.

Мурованокуриловецький РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 32-річний хмельничанин ...
Наступна новина: психологи навчали фахівців ...

КОМЕНТАРІ