Працівники волинського УБОЗу притягнули до адміністративної відповідальності посадовця

Працівники волинського УБОЗу притягнули до адміністративної відповідальності посадовця

31.10.14 08:06 0 832
Співробітники УБОЗ УМВС України у Волинській області склали протокол про корупційне правопорушення відносно голови дільничної виборчої комісії Горохівського району.

Перебуваючи на посаді голови ДВК села Підбереззя, жінка свідомо не провела засідання комісії щодо визначення її членами нарахування одноразової грошової винагороди, неправомірно отримала подарунок у вигляді одноразової грошової винагороди у розмірі 655 гривень.

Таким чином порушила вимоги ч. 1 ст. 6 та ч. 2 ст. 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та вчинила адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративної справи відносно посадової особи направлено на розгляд горохівського районного суду.

До уваги громадян! З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції просимо звертатися до УБОЗ УМВС за телефоном: 25-40-69 (цілодобово).

Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами УБОЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ