У Волинській області володимир Гунчик вважає,що на колегії ОДА мають обговорюватися стратегічні завданя,які ставляться перед громадою,а не озвучувати статистичні дані

У Волинській області володимир Гунчик вважає,що на колегії ОДА мають обговорюватися стратегічні завданя,які ставляться перед громадою,а не озвучувати статистичні дані

31.10.14 15:46 0 687
Під час засідання колегії ОДА голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запропонував внести зміни до проекту рішень сьогоднішнього засідання та озвучив низку пропозицій.

За його словами, на колегії ОДА мають обговорюватися стратегічні завданя, які ставляться перед владою, а не озвучувати статистичні дані

Так, у рамках проведення реформи децентралізації влади, голова ОДА доручив завершити повну передачу функцій дозвільних служб у Центри надання адміністративних послуг. А також розширити ці функції, за рахунок надання земельних послуг. Окрім того, сформувати міжрайонні Центри у Володимир-Волинському та Ковелі.

З метою недопущення закриття підприємств КХП №2 та ДП “Укрспирт”, доручив департаменту агропромислового розвитку ОДА продовжити контроль за їхньою роботою.

Головному управлінню Держземагентства, спільно з іншими структурними підрозділами ОДА, розробити та подати на розгляд обласної ради регуляторні акти, що даватимуть дозвіл на розробку родовищ бурштину та видобутку піску.

Упродовж тижня відповідальні служби мають представити голові облдержадміністрації доопрацьований інвестиційний проект “Волиньторф”.

Головам Горохівської, Іваничівської, Ковельської, Любомльської, Маневицької та Рожищенської райдержадміністрацій, рекомендувати Луцькому, Володимир-Волинському та Ковельському міським головам провести роботу стосовно зменшення заборгованості з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах. Та вжити дієвих заходів щодо поліпшення стану розрахунків населення за житлово-комунальні послуги.

Володимир Гунчик закликає керівників усіх районів, управлінь та структурних підзроділів з повною відповідальністю та розумінням виконувати поставлені завдання та розпорядження голови облдержадміністрації на виконання важливих рішень Президента, Уряду та Верховної Ради, РНБО України.

«Громада та суспільство чекає реформ. Немає часу просто чекати і думати, що хтось за тебе зробить справу. Влада в області для того, щоб приймати рішення на розвиток економіки в області. У нас є лише п'ять років, щоб задекларувати європейській спільноті наміри, що ми готові до вступу в ЄС. І робити це повинен кожен, від голови облдержадміністрації до сільського чи селищного. Інакше, сім'ї, які втратили своїх рідних та близьких на Майдані та Сході України, нам цього не пробачать. Прошу кожного з нас зайняти громадянську позицію», - резюмував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Мукачева нагадує ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили День ...

КОМЕНТАРІ