У Волинській області суд засудив підприємця за незаконне виробництво та реалізацію агрохімікатів

У Волинській області суд засудив підприємця за незаконне виробництво та реалізацію агрохімікатів

31.10.14 14:27 0 647
П'ять років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки – таку міру покарання присудив суд бізнесменові за його незаконну діяльність.

Луцький підприємець у складських приміщеннях обласного центру та Луцького району організував підпільне виробництво гербіцидів без відповідних на те документів. В подальшому бізнесмен реалізував свій товар під відомими торгівельними марками на території кількох областей.

Співробітники міліції, викривши протизаконну діяльність лучанина, розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування правоохоронці провели санкціоновані обшуки в підсобних та складських приміщеннях, а також у торговому контейнері підприємця. Співробітники міліції встановили, що обвинувачений з 2012 року по серпень 2014 року незаконно придбав, перевозив та зберігав з метою збуту отруйні речовини в кількості 7520,308 літрів рідини та порошкоподібних речовин загальною вагою 703 кілограми.

Луцький міськрайонний суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення. Тож, зважаючи на угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, Феміда призначила підсудному узгоджене покарання - позбавлення волі строком на п'ять років з іспитовим терміном два роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліціонери ...
Наступна новина: Рівненщина: безпека дітей ...

КОМЕНТАРІ