Керівник волинської міліції привітав співробітників ВБНОН із професійним святом

Керівник волинської міліції привітав співробітників ВБНОН із професійним святом

31.10.14 17:51 0 631
Урочистості відбулися з нагоди 21-річниці з дня створення підрозділу.

30 жовтня 1993 року Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення про створення в структурі МВС самостійного управління боротьби з незаконним обігом наркотиків. Відтоді співробітники ВБНОН УМВС України у Волинській області відзначають професійне свято.

У вітальному слові Петро Шпига наголосив:

– Наркоманія – це соціальна трагедія. З нею пов'язують падіння моралі та зростання злочинності. Ваша роль у боротьбі із цим злом надзвичайно відповідальна - виявлення та перекриття джерел та каналів надходження наркотиків у нелегальний обіг, запобігання фактам злочинної діяльності наркоділків, виявлення й усунення обставин, які сприяють незаконному обігу наркотичних засобів. Аби успішно вирішувати поставлені завдання, працівники підрозділу повинні мати високий професійний рівень та бездоганні правові знання у застосуванні законодавства.

Своєю чергою начальник відділу ВБНОН УМВС України у Волинській області майор міліції Володимир Костанюк від щирого серця побажав усім працівникам щастя, родинного добробуту та міцного здоров'я та вручив кращим працівникам підрозділу грамоти та грошові винагороди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На вареники до Чепелюків

КОМЕНТАРІ