У Житомирі працівники УДСО затримали чоловіка,який вийшов з магазину у вкрадених штанах

У Житомирі працівники УДСО затримали чоловіка,який вийшов з магазину у вкрадених штанах

31.10.14 09:27 0 665
Оригінальним способом оновити власний гардероб вирішив один з жителів обласного центру. Намірявши в одному з бутіків вартісний одяг, чоловік не став повертати його продавцеві разом з іншими речами, які нібито не підійшли, а попрямував до виходу прямо в «обновці». Повертали забудькуватого клієнта уже працівники УДСО.

Подія сталася в одному з престижних магазинів, розташованих в центрі м. Житомира. Втім значна кількість клієнтів у торговому закладі не завадили продавцю-консультанту бути уважному до покупців. Серед інших вирізнявся молодий чоловік, який дуже довго не міг визначитися, що ж саме йому потрібно. У процесі вибору покупець активно спілкувався з продавцями, аж поки не попрямував у примірочну, прихопивши кілька моделей штанів.

Невдовзі чоловік вийшов та, мотивуючи тим, що йому нічого не підійшло, повернув речі. Допоки продавець-консультант оглядала штани, клієнт встиг залишити магазин. А ще за мить працівниця виявила, що не вистачає однієї пари штанів з тих, що незнайомець брався приміряти.

Про щойно вчинену крадіжку сповістили до міліції через сигнал тривожного виклику. Міліціонери групи затримання Управління Державної служби охорони прибули до магазину за лічені хвилини. З'ясувавши у чому справа, інспектори оперативно затримали порушника, який аж ніяк не сподівався та такий розвиток подій, а тому далеко відійти не встиг. Чоловік був певен, що персонал магазину не помітив його афери.

Як з'ясувалось згодом, 34-річний молодик вдягнув нові штани, котрі йому найбільше сподобалися, та просто пішов в них з бутіка.

Наразі по даному факту розпочато кримінальне провадження. Чоловікові за такі дії може загрожувати покарання як у вигляді штрафу, так і позбавлення волі на термін до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням УДСО при УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ