У Житомирі відзначили День працівника соціальної сфери

У Житомирі відзначили День працівника соціальної сфери

31.10.14 15:46 0 641
Щорічно в першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Вперше професійне свято соцпрацівників в нашій державі відбулося п'ятнадцять років тому, а саме після підписання Президентом України відповідного указу від 13 квітня 1999 року.

Напередодні Дня соціального працівника 30 жовтня у Житомирі відбулися урочистості, на яких керівництво області відзначало кращих фахівців галузі. Привітати спеціалістів із професійним святом завітали голова обласної ради Віталій Француз та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

«Працівники соціальної сфери Житомирщини свою роботу вважають покликанням та своєрідним способом життя. Особисто в цьому переконався, спілкуючись із спеціалістами галузі області. Адже саме ви безпосередньо працюєте з людьми на відміну від інших державних службовців, які переважно мають справу з паперами. Щодня напрямки вашої роботи розширюються. Сьогодення до праці соціальних фахівців додало ще й переселенців, поранених учасників АТО, якими ви опікуєтесь та допомагаєте їм», - наголосив Ярослав Лагута у вступному слові та передав вітання з професійним святом від голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута вручив почесні грамоти облдержадміністрації кращим працівникам соціальної сфери: Галині Марковській, Аллі М'янівській, Ніні Кауркіній, Оксані Барановській, Ярославу Зіневичу, Олені Норенберг.

«Щоденно та щохвилинно ви бачите страждання одиноких громадян, батьків, які втратили синів, дітей, які залишилися без повноцінної сім'ї. Надзвичайно поважна місія у працівників соціальної сфери – служити людині. Від вас залежить виконання державної соціальної політики на Житомирщині та реалізація соціальних стандартів на практиці. Громадяни області вчасно отримують більше 20 видів соціальної допомоги, більше 54 видів допомоги для постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС», - зауважила директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна.

Голова обласної ради Віталій Француз в свою чергу відмітив фахівців галузі грамотами обласної ради, директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна з головою обласної ради Профспілки соціальних працівників України Василем Шушпаном також вручили низку подяк та грамот кращим спеціалістам соціальної сфери Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ