В Закарпатській області мукачівський крадій опинився на лаві підсудних

В Закарпатській області мукачівський крадій опинився на лаві підсудних

31.10.14 11:12 0 609
Вироком Мукачівського міськрайонного суду до трьох років і двох місяців позбавлення волі засуджено жителя Мукачева, який скоїв ряд крадіжок у Новому Давидкові.

Із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся житель Мукачівського району, який повідомив, що з його новобудови невідомі викрали будівельні інструменти. Сума збитків становить близько 2000 гривень.

З подібною заявами до міліції звернулися ще двоє жителів того ж села, а одна з потерпілих повідомила, що окрім інструментів зловмисник прихопив ще й домашні ковбаси та консервовані вироби.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний односельчанин потерпілих. Ця особа давно потрапляла в поле зору правоохоронців і неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Правоохоронці задокументували та довели 3 епізоди злочинної діяльності зловмисника. Викрадені речі було вилучено та повернуто власникам. За фактами крадіжок слідчий відкрив кримінальні провадження, після завершення розслідування справу передали в суд.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні трьох кримінальних правопорушень визнав повністю та свідчив суду, що, користуючись відсутністю господарів, проникав до їхнього дворогосподарства та крав усе, що становило цінність.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення) та призначили покарання у виді трьох років і двох місяців позбавлення волі.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ