У Львівській області йосиф Ситник пропонує взяти на контроль продаж спиртних напоїв неповнолітнім

У Львівській області йосиф Ситник пропонує взяти на контроль продаж спиртних напоїв неповнолітнім

31.10.14 16:46 0 586
Кожне друге вбивство на території області вчинене у стані алкогольного сп'яніння. Про це було повідомлено під час міжвідомчої наради “Про стан розслідування умисних убивств і тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого та заходи щодо попередження їх скоєння”, у якій взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Йосиф Ситник.

Водночас на території області впродовж 9 місяців 2014 р. спостерігається збільшення кількості зареєстрованих умисних убивств з 40 (за аналогічний період минулого року) до 47. Невтішну статистику зафіксовано у Галицькому, Залізничному, Шевченківському районах м.Львова та Бродівському, Пустомитівському, Жовківському, Самбірському, Старосамбірському та Кам'янка-Бузькому районах області.

Йосиф Ситник звернувся до присутніх з проханням взяти на контроль продаж спиртних напоїв неповнолітнім та у місцях без відповідної на це ліцензії, додавши, що з метою зниження рівня злочинності вже надіслав відповідне звернення головам райдержадміністрацій щодо рекомендації відповідним приватним підприємцям встановлювати камери відеоспостереження.

Також Йосиф Ситник звернувся до представників прокуратури з проханням мінімізувати бюрократію у комунікації із органами місцевого самоврядування. “Сільські голови не раз доповідають, що прокуратура вимагає від них гори документів, які доволі часто дублюються по кілька раз”, – зазначив перший заступник голови ОДА.

На думку першого заступника голови Львівської ОДА, обласна прокуратура спільно з Головним управлінням МВС України у Львівській області повинні організувати хоча б раз на рік виїзд своїх обласних та районних керівників у кожен населений пункт області. Подібні зустрічі з місцевою громадою мали б важливе значення для повернення довіри до правоохоронних органів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: Бійцям спецбатальйону ...

КОМЕНТАРІ