У Рівненській області завдяки працівникам ДАІ - ймовірної біди вдалося уникнути

У Рівненській області завдяки працівникам ДАІ - ймовірної біди вдалося уникнути

31.10.14 12:45 0 687
Під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху працівниками ВДАІ з обслуговування Березнівського району було зупинено легковик, водій якого знаходився у стані алкогольного сп'яніння та втікаючи від правоохоронців створював неодноразові аварійні ситуації.

Нещодавно, під час нагляду за безпекою дорожнього руху у місті Березне по вулиці Селецького працівники ВДАІ з обслуговування Березнівського району помітили, автомобіль марки «ВАЗ 2101», який рухався на спущеному задньому колесі. За допомогою жезла та свистка працівники ДАІ подали водієві вимогу про зупинку. Однак, керманич її проігнорував, а навпаки збільшив швидкість та намагався втекти. Правоохоронцями було прийнято рішення про переслідування даного ТЗ, під час якого водій легковика неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі, чим наражав на небезпеку місцевих жителів.

Інспектори ДАІ, щоб уникнути можливої біди, адже водій рухався в напрямку центра міста Березне, де було значне скупчення людей, прийняли рішення про блокування даного автомобіля. Лише після цього транспортний засіб втікача змушений був зупинитися. Однак під час блокування правопорушник здійснив зіткнення зі службовим автомобілем працівників ДАІ та його пошкодив.

За кермом автомобіля перебував 56-річний місцевий житель. Пізніше працівникам міліції стали зрозумілі дії водія-втікача, адже він знаходився у стані алкогольного сп'яніння, що і в подальшому підтвердили лікарі.

Будь - яких документів на право керування автомобілем у чоловіка не було. На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Березнівського РВ УМВС.

По даному факту працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 342 Кримінального кодексу України (Опір працівнику міліції під час виконання службових обов'язків).

Можна лише собі уявити, що міг би накоїти нетверезий водій своїми діями аби не пильність працівників Державтоінспекції.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ