ДТП на Тернопільщині: двоє загиблих,двоє травмованих

ДТП на Тернопільщині: двоє загиблих,двоє травмованих

31.10.14 15:18 0 639
У результаті зіткнення вантажівки та легківки двоє людей загинули, ще двоє – отримали травми різного ступеню важкості. Обставини та причини цієї трагічної події правоохоронці наразі встановлюють.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько шостої години ранку на перехресті доріг «Обхід міста Тернополя» та «Львів-Тернопіль», на так званому «Глибочецькому перехресті».

За попередніми даними, 48-річний водій автівки «Шевроле Авео», прямував об'їзною дорогою міста Тернополя. Виїжджаючи на автодорогу «Львів-Тернопіль», він зіткнувся з автомобілем «Камаз», який рухався головною дорогою. Внаслідок сильного удару легківка опинилася в кюветі.

У салоні «Шевроле» перебувало четверо людей. Водій та один із пасажирів від отриманих травм померли на місці події. Ще двох пасажирів з травмами різного ступеня важкості довелося шпиталізувати .

Водій вантажівки не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події, та осіб, які постраждали внаслідок ДТП. На місці пригоди працюють працівники слідчо-оперативної групи, слідчі обласного управління міліції.

За попередньою версією, однієї із ймовірних причин смертельної аварії могли стати складні погодні умови – вранці був сильний туман.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові внаслідок ДТП ...
Наступна новина: Нововолинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ