Транспортними міліціонерами Житомирщини затримано чоловіка з гранатою

Транспортними міліціонерами Житомирщини затримано чоловіка з гранатою

31.10.14 09:58 0 653
Неподалік залізничної станції Новоград-Волинський правоохоронці виявили місцевого мешканця, який у кишені куртки носив гранату Ф-1.

У ході обстеження вокзалу станції Новоград-Волинський і прилеглих територій правоохоронці виявили підозрілого чоловіка. При огляді у зовнішній кишені куртки був виявлений металевий предмет, зовні схожий на гранату Ф-1 з запалом та чекою.

Як пояснив чоловік, знахідка трапилася йому місяць тому поблизу станційних складів вантажного парку. Знайдену річ він вирішив залишити собі як предмет військової атрибутики.

До речі, правоохоронці з'ясували, що затриманий вже мав проблеми із законом та у 2013 був засуджений за скоєння крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення.

Зі слів очільника ЛВ на станції Житомир Миколи Чернушича, наразі встановлюється можливість транспортування вилученої гранати для проведення дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередньо вбачаються ознаки злочину передбаченого статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до семи років

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вступила в ...

КОМЕНТАРІ