Валерій Зінченко:

Валерій Зінченко: "Допомагати дітям - святий обов'язок кожного!" (+фото)

01.11.14 10:29 0 705
В гості до маленьких вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини у Чернівцях завітали начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, начальник УДАІ УМВС Ігор Доголіч та заступник начальника УДАІ УМВС Вадим Сушинський.

На Буковині налічується понад 1100 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Їм особливо необхідна підтримка та любов дорослих. Серед найчисельніших в області і цей Будинок дитини, який є підшефним закладом УМВС України в Чернівецькій області. Тут нині виховується та проходить реабілітацію 60 діток. Маленькі буковинці, побачивши знайомих гостей, щиро раділи їх візиту, намагалися якнайкраще показати свої успіхи та якомога наполегливіше виконувати завдання вихователів.

Для наших вихованців міліціонер – це друг, - розповідає директор обласного спеціального будинку дитини Людмила Бабич. Дітки знають, що правоохоронці завжди прийдуть на допомогу, адже вони є частими гостями у нашому закладі.



Завдяки допомозі Управління МВС України в Чернівецькій області у будинку Дитини встановили сонячні батареї, котрі дозволяють суттєво зекономити на рахунках за комунпослуги. Окрім того, жодне свято не обходиться без гостей-міліціонерів. Але, важливо, що і в будні правоохоронці завжди допомагають. За необхідності привозять продукти харчування, засоби гігієни тощо.



Наша співпраця не повинна припинятися у жодному разі, - наголосив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Ніякі політичні чи економічні моменти не можуть виправдати людської байдужості. Коли ці дітки із щирістю дивляться тобі в очі, розумієш – ось воно майбутнє. І те, якими вони виростуть завтра, залежить від нашого піклування про них .









Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області (За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ