В Чернівецькій області рятувальники посіли друге місце на турнірі з міні-футболу

В Чернівецькій області рятувальники посіли друге місце на турнірі з міні-футболу

01.11.14 08:02 0 625
В жовтні 2014 року Служба швидкої медичної допомоги Чернівецької області відзначала 110 річницю з дня створення. З цієї нагоди, працівники швидкої медичної допомоги організували Відкритий турнір з міні-футболу на кубок ОКУ «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», на який були запрошені і працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Окрім рятувальників, у турнірі взяли участь ще 7 команд: 2 команди Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Лікарня швидкої медичної допомоги, команда Обласного діагностичного центру та Обласної клінічної лікарні, Міська дитяча клінічна лікарня, Буковинський державний медичний університет та ще одні гості – команда Управління МВС у Чернівецькій області.

Змагання проходили в 2 етапи. Спочатку кожна команда зіграла по 7 ігор, під час яких визначилися 4 кращі команди, які і потрапили в півфінальну стадію змагань. В півфінали рятувальники, які за результатами першого етапу стали третіми, зустрілися із командою Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Іншу пару півфіналістів склали працівники міліції та міської дитячої клінічної лікарні.

В запеклій боротьбі пройшли два півфінальні матчі. Зокрема, гравці Управління ДСНС України у Чернівецькій області та Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зуміли визначити переможця лише в серії післяматчевих пенальті, яку краще виконали рятувальники. Переможцем в іншій парі стали співробітники Управління МВС у Чернівецькій області.

Фінальний поєдинок, який виявився напруженим та цікавим і проходив в рівній боротьбі, закінчився з рахунком 5:3 на користь працівників Управління МВС у Чернівецькій області. Рятувальники Чернівецької області вибороли срібні нагороди. Бронзовими призерами змагань стала команда Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ