Буковинець обікрав роботодавця,аби розрахуватися з боргами

Буковинець обікрав роботодавця,аби розрахуватися з боргами

01.11.14 15:43 0 662
До Сторожинецького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області звернувся 37-річний мешканець районного центру та повідомив, що з його підвалу викрали перфоратор та калорифер для обігріву приміщень загальною вартістю 2400 гривень.

Завдяки оперативно вжитим усім необхідним заходам працівникам сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу вдалося викрити зловмисника. Ним виявися 38-річний сторожинчанин, котрий працював у потерпілого.

Як виявилося, зловмисник мав борги. А грошей, аби розрахуватися, не було. Тож він вирішив обікрасти роботодавця і продати крадене. Так чоловік і зробив. Але напоровся на ще гіршу проблему – кримінальне провадження, яке відкрите за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Сторожинецького райвідділу Геннадій Федорюк.

Викрадене добро міліціонери вилучили. Після завершення усіх необхідних експертиз його повернуть власнику. Також правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ