У Вінниці міліція затримала грабіжника,який примусив жертву взяти кредит

У Вінниці міліція затримала грабіжника,який примусив жертву взяти кредит

01.11.14 09:16 0 642
Працівники міліції за підозрою у пограбуванні затримали 29-річного вінничанина, який, застосувавши фізичну силу, відібрав гроші, мобільний телефон у випадкового перехожого та примусив його оформити кредит.

Близько дванадцятої години дня до міського відділу міліції звернувся 23-річний житель одного з сіл Вінницького району з заявою про те, що біля Центрального автовокзалу двоє незнайомих чоловіків, застосувавши фізичну силу, забрали в нього мобільний телефон, гроші в сумі 300 гривень та змусили оформити в банку «швидкий кредит» на суму в 700 гривень.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, за кілька годин особа зловмисника була встановлена. Ним виявився 29-річний вінничанин. Наразі працівники міліції перевіряють підозрюваного на причетність до інших злочинів. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи другого злочинця.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж). За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання до 6 років ув'язнення.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі сім'ям ...
Наступна новина: Буковинець пограбував ...

КОМЕНТАРІ