В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

01.11.14 16:24 0 760
2 листопада в Україні відзначатимуть День працівників соціальної сфери. з цієї нагоди міський голова Микола Романюк вітав працівників галузі з професійним святом.

Міський голова Микола Романюк подякував за працю працівникам соціальної сфери, побажав щастя, здоров'я, щоб Бог вертав добро сторицею.

“Ви - люди, які на передовій вирішення соціальних проблем, що виникають у наших громадян. Люди звертаються до вас за підтримкою і отримують її. Я впевнений, що наші лучани вдячні вам за роботу”, - зазначив він.

Слова вдячності висловив Микола Романюк працівникам соціальної сфери й за роботу з родинами учасників АТО. Він зауважив: “Ви працюєте з сім'ями загиблих військовослужбовців, родинами, де рідних мобілізували для захисту нашої України. Переймаєтеся їхніми проблемами, вислуховуєте, намагаєтеся підтримати та допомогти. Ви все це пропускаєте через свою душу, а це - нелегко. Проте, знаходите слова, аби підтримати цих людей”.

Також міський голова зауважив, що соціальні працівники опікуються одинокими громадянами. За його словами, ці люди часто не мають дітей чи інших близьких людей. “Одинокі громадяни очікують вашого візиту. Ці люди вдячні за те, що ви прийдете і послікуєтеся з ними. Інколи для них це навіть важливіше, ніж вирішення якихось матеріальних проблем”, - додав Микола Романюк.

Зі словами вітань до присутніх звернулася й директор департаменту соціальної політики Лариса Боярин. Вона висловила слова вдячності міському голові Миколі Романюку та депутатському корпусу за підтримку та допомогу у вирішенні нагальних проблем.

“Соціальна сфера дуже складна. Як кажуть: Один в полі не воїн. У нас багато різноманітних структурних підрозділів, однак, тільки завдяки спільній нашій роботі, підтримці міської, обласної та державної влади можливо вирішити ті питання, з якими нашим громадянам доводиться зустрічатися у повсякденному житті.

Ми щодня працюємо з людьми. Вони приходять з надією на допомогу. Хочеться допомогти якнайбільше, але не завжди у нас є такі можливості. Але ми намагаємося з розумінням відноситися до кожної людини. Головне, аби вони не виходили від нас розчарованими, не залишалися на одинці зі своїми проблемами. Завжди знайдуться люди, які приділять час та сили і здоров'я, аби допомогти”, - зазначила вона.

Микола Романюк нагородив Почесною грамотою міського голови завідувача відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Луцька Людмилу Маковську.

Крім того, Микола Романюк вручив Подяку міського голови начальнику відділу канцелярії департаменту соціальної політики Луцької міської ради Тетяні Фарині, державному соціальному інспектору відділу державних соціальних інспекторів департаменту соціальної політики Луцької міської ради Ірині Шаріповій, начальнику відділу соціальної роботи Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Олені Бондарчук, водію автотранспортних засобів відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Луцька Юрію Каліху, заступнику начальника відділення-начальнику відділу обліку страхувальників відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м.Луцьку Волинської області Марії Телючик, начальнику відділу страхових виплат відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м.Луцьку Волинської області Оксані Черевко, головному спеціалісту відділу організації працевлаштування населення Луцького міського центру зайнятості Тетяні Ярмолюк, головному спеціалісту відділу організації працевлаштування населення Луцького міського центру зайнятості Юлії Возняк, головному спеціалісту відділу взаємодії з роботодавцями Луцького міського центру зайнятості Аллі Губерук, заступнику начальника відділу бухгалтерського обліку-заступнику головного бухгалтера Луцького міського центру зайнятості Світлані Пушкарчук, головному спеціалісту відділу з виплати пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Луцьку Волинської області Олені Михнюк, оловному спеціалісту відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Луцьку Волинської області Наталії Найман.

Вітали працівників соціальної сфери й працівники галузі культури Андрій Роїк та Ульяна Томчук, які виконали кілька музичних композицій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ