Луцькі податківці розповіли про основні аспекти сплати ЄСВ

Луцькі податківці розповіли про основні аспекти сплати ЄСВ

01.11.14 12:50 0 887
Про порядок сплати та основні аспекти подачі звітності з єдиного соціального внеску у 2014 році йшлося під час бліц-навчання з роботодавцями, що днями відбулося в Луцькому районному центрі зайнятості за участі фахівців Луцької ОДПІ,- повідомляє інформаційно- комунікаційний сектор Луцької ОДПІ.

Податківці звернули увагу присутніх на те, що повнота та своєчасність сплати ЄСВ у складній соціально-економічній ситуації сьогодення надзвичайно важлива. Адже це - основа своєчасних виплат пенсій та соціального захисту наших громадян.

порядок обрахування та сплати єдиного внеску регламентовано Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 8 липня 2010 №2464-VI зі змінами та доповненнями та наказом Міністерства доходів і зборів України від 09.09.2013 р.,№ 454 "Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Під час навчання податківці відповіли на запитання роботодавців Луцького району та розповіли про основні аспекти Концепції реформування податкової системи.

Зазначимо, що Концепція реформування податкової системи, запропонована Урядом, передбачає зниження навантаження на фонд оплати праці. Зокрема, у Концепції представлені кілька моделей реформування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Вінничині іллінецькі ...

КОМЕНТАРІ