Волинська область: рятувальники взяли участь у міському семінарі вчителів

Волинська область: рятувальники взяли участь у міському семінарі вчителів

01.11.14 14:29 0 639
31 жовтня 2014 року на базі навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності Волинської області відбувся семінар методичного об'єднання вчителів основ здоров'я на тему «Методика проведення сучасного уроку. Роль медіа технологій у вивченні предмета «Основи здоров'я».В семінарі взяли участь представники навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та Управління ДСНС України в області.

Начальник центру полковник служби цивільного захисту Сергій Шмига зазначив, що якісна підготовка учасників навчально-виховного процесу до виживання в умовах дії небезпечних факторів є головним завданням системи освіти та озвучив шляхи взаємодії навчально-методичного центру та закладів освіти області в сфері безпеки.

Рятувальники із обласного управління ДСНС України презентували присутнім навчальні методичні посібники «Абетка безпеки» та «Навчаємо школярів правил безпеки життєдіяльності на випадок надзвичайних ситуацій», видані в рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», що співфінансується Європейським Союзом.

Свій виступ рятувальники завершили передачею презентованих книг учасникам семінару для використання в практичній роботі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ