В Івано-Франківській області до вирішення проблем молоді правоохоронці долучають освітян та журналістів

В Івано-Франківській області до вирішення проблем молоді правоохоронці долучають освітян та журналістів

01.11.14 14:43 0 771
В Івано-Франківській школі №18 за участю працівників прикарпатської міліції відбувся семінар заступників з виховної роботи та учителів шкіл обласного центру, а також начальника відділу освіти і науки міста Івано-Франківська Наталії Микули.

Зокрема, у роботі семінару взяли участь працівники кримінальної міліції у справах дітей, спецпідрозділ судової міліції «Грифон» та вихованці обласної федерації бойового гопака.

Керівник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак, звертаючись до присутніх, зазначила, що за кожною школою Івано-Франківська закріплений працівник правоохоронних органів. Особлива увага в їх роботі надається профілактиці наркоманії. І саме із закликом протистояти цій небезпеці правоохоронці завітали до учнівської молоді з документальним фільмом профілактичного змісту «Стоп-наркотик», знятим представниками центральних телеканалів на Прикарпатті за сприяння міліціонерів краю минулого року.

Учням старших класів показали цей фільм, у якому яскраво відображено те, що трапляється з людьми після вживання наркотиків. Цей наочний приклад не залишив майже нікого байдужим.

Всі присутні подякували Наталії Фармус, яка працювала над фільмом, та іншим власним кореспондентам телеканалів України, які з великим бажанням допомогли у створенні фільму, в якому на життєвих прикладах показано весь негатив, який приносять наркотики.

Начальник ВКМСД Івано-Франківського міськвідділу міліції Мар'ян Підхомний проінформував про стан оперативної обстановки в дитячому та молодіжному середовищі Івано-Франківська. Відтак директору школи було вручено стенд «Шкільний інспектор міліції» та представлено працівника кримінальної міліції у справах дітей, закріпленого за цією школою.

Завершилася зустріч показовими виступами перед присутніми працівників спецпідрозділу судової міліції «Грифон» та вихованців обласної федерації бойового гопака, яка працює понад три роки. Варто зазначити, що до занять у ній з виховною метою залучають дітей, які перебувають під посиленим контролем правоохоронців.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ